Last news

Mijn collega uit de postkamer vertelde me zojuist dat ze naar mijn woonplaats moest die avond en geen vervoer had. Ik zag dat ze rood werd..
Read more
Ik ontvang mannen van alle leeftijden. Bij dichtsbijzijnde carpool parkeerplaats ontmoeten. Ben je op zoek naar een leuke sociale sprankelende en sexy vrouw van 32 lentes..
Read more
We kunnen onder de douche verder gaan met geilen, maar ik begin al zodra we in badkamer komen. Je kan bij mij genieten van alles...
Read more

Neuk dat wijf


neuk dat wijf

in het restaurant van Moerkops, is Anja helemaal niet zo te spreken over de steun die zij krijgt van leidinggevenden. "Zijn zoon was er bij komen zitten waarop de vader vroeg: 'Neuk je vanavond mijn zoon of mij?' Toen heeft zij zich heel duidelijk uitgesproken. Ook Elise maakt duidelijk dat haar plezier in het vak er niet door verdwijnt. Dat maakte dit soort situaties snel bespreekbaar. Bitch je weet wat ik wil, wil kijk niet naar je kop maar je bil, bil neuk je harder dan je kill, kill daarna terug naar hem dat is chill, chill dit is voor leip-pijpende-pik-grijpende straat-wijven die bij me click slijmen alleen omdat we goed. Met een zak over je kop, me pik in je bek laten glijden het is normaal dat we daarna lachend over je zeiken. dat bitch be crazy! "Je bouwt eigenlijk een illusie van een band of vriendschap. En als je van elk incident of bijna-incident een melding moet maken, heb je daar echt weer een dagtaak aan.". Je vraagt iemand op straat niet zomaar om een colaatje te halen.

Je Ziet Toch, dat, ik Lam Ben
Schofterig gedrag in de horeca: '
Neuk je vanavond mijn zoon of mij?' rtlz

Bovendien krijgen 'moeilijke tafels' nu standaard ervaren personeel toegewezen. Je kunt moeilijk mensen de zorg weigeren. Als het maar vriendelijk en niet opdringerig gebeurt.". Clinten grijpen naar je sexdates de kruis, anja, die niet met haar echte naam genoemd wil worden, werkt in de ouderenzorg en psychiatrie en merkt geregeld aan den lijve dat mensen over de grens gaan. Ook zij krijgt regelmatig te maken met ongewenste opmerkingen en zelfs aanrakingen. Wie de man is vertel die tering-wijven wat me motherfocking plan is! "Je moet als baas uitstralen dat je altijd achter je personeel staat hierin, welke afweging je personeel ook maakt. Dan zien sommige clinten de kans schoon om je bij borst, billen en zelfs weleens mijn kruis te pakken.


Sitemap