Last news

It means being kind to yourself and the men you meet. Im Internet ist das zeitnah und auch diskret zu managen. Just do it, and..
Read more
Hallo, mag ik mij even voorstellen. Ede (GLD) Sta je net als ik positief in het leven? Profiel bekijken Ik hou van fietsen, terrasjes en winkelen...
Read more
So I was halfway through shooting the picture and this person tells me that my movies a disaster, and I am a disaster, and its over...
Read more

Sex advertentie verwijderen


sex advertentie verwijderen

in de commercile rubriek. Adverteerders uit andere landen moeten het bedrag overmaken via een overschrijving. Hieronder volgen een aantal regels waaraan adverteerders moeten voldoen.

West Vlaanderen, plaats, aalsmeerderbrug, aalst, aarschot, aerdenhout. Van de aangeboden producten. Home vrouwen, advertentie type, provincie, drenthe, flevoland, friesland. Op grond van wetgeving is het ter verkoop aanbieden, verkopen, leveren, in het verkeer brengen van bepaalde producten, goederen en diensten verboden.

Vrouw zoekt man voor sex Noordwijkerhout
Tweedehands sex

Wie mag een advertentie plaatsen. Misleidende / vergelijkende reclame, het is niet toegestaan om omtrent de ter verkoop aangeboden producten onjuiste of misleidende informatie te geven met name omtrent de aard, samenstelling, hoeveelheid, hoedanigheid, eigenschappen, gebruiksmogelijkheden, herkomst, de wijze van vervaardiging, de prijs en de wijze van berekening, de toegekende. Op deze website zullen geen e-mailadressen worden getoond of worden vrijgegeven. M is echter in geen geval aansprakelijk voor vertraging in de uitvoering van haar diensten. Het is niet toegestaan om commercile advertenties in deze rubriek te plaatsen. Het plaatsen van een advertentie is gratis. Houdt zich het recht voor om advertenties zonder opgaaf van reden te verwijderen uit ons advertentie systeem. Escort-Privé (betalend de commercile advertenties zijn betalend. Alken, alkmaar, almelo, almere, alphen Aan Den Rijn, amersfoort. M is daarvoor niet verantwoordelijk en aansprakelijk. M heeft geen enkele invloed op de inhoud van advertenties of de kwaliteit van producten die middels de advertenties worden aangeboden.


Sitemap